Beleef de Oost-Vlaamse biercultuur. In juni staan er weer verschillende leuke bierevenementen op het programma, mis ze niet! 

3 biertips in juni

© Brouwerij Roman

Bierbrunch brouwerij Roman - 30 juni

De sfeervolle binnenkoer van brouwerij Roman wordt op zondag 30 juni voor omgetoverd tot een gezellige brunchplek. Biersommelier Sofie Vanrafelghem begeleidt je maar al te graag doorheen een heerlijke menu en laat je kennis maken met de bijpassende Roman bieren. Genieten van het lekkere eten, de biertjes en het gezelschap staan centraal tijdens deze tasting.
 
Schrijf je in via e-mail visit@roman.be

4e Waaslandse bierfestival - 15 juni

Op zaterdag 15 juni vindt in Temse-Velle voor de vierde keer op rij het grootste openlucht bierfestival van het Waasland plaats. Ruim 20 brouwers en meer dan 50 verschillende bieren worden met heel veel plezier aan jullie voorgesteld. De nadruk ligt vooral op het degusteren van bijzondere bieren. Deel samen met bierliefhebbers je passie voor bier en de streek.
Brouwerij Dilewyns

Opendeurdag Brouwerij Dilewyns - 23 juni

Brouwerij Dilewyns uit Dendermonde opent op zondag 23 juni opnieuw haar deuren voor het grote publiek. Wees welkom voor een rondleiding door de brouwerij en geniet nadien van een heerlijk biertje op het gezellige terras. Tijdens deze opendeurdag kan je voor het eerst ook de Vicaris likeur proeven! Aan jou om ze te ontdekken.

3 bierevenementen in juni

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be